Οι λαμπερές παρουσίες στο event της Σήλιας Κριθαριώτη -Η παρουσίαση κοσμημάτων της Jade Jagger [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι λαμπερές παρουσίες στο event της Σήλιας Κριθαριώτη -Η παρουσίαση κοσμημάτων της Jade Jagger [εικόνες]

Jade Jagger-Σήλια Κριθαριώτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος κόσμου και λαμπερές παρουσίες βρέθηκαν στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη στο κέντρο της Αθήνας για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο.

Η καταξιωμένη και ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας και η Jade Jagger, μία από τις πιο διάσημες σχεδιάστριες κοσμημάτων και κόρη του αρχηγού των Rolling Stones Mick Jagger, παρουσίασαν τη νέα συλλογή της Βρετανίδας αποκλειστικά στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη.

Το ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτης στην Πλάκα φωταγωγήθηκε εορταστικά και πολλές όμορφες γυναικείες παρουσίες έδωσαν το παρών στο λαμπερό event.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι κόρες της Σήλιας Κριθαριώτη, Ελισάβετ και Ειρήνη Τσάκου, οι οποίες έχουν μεγαλώσει πολύ και μοιάζουν αρκετά στην μητέρα τους.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους, αφού βρίσκεται πίσω από πολλές εμφανίσεις των σταρ διεθνούς βεληνεκούς.

Δείτε τις λαμπερές παρουσίες που έδωσαν το παρών στο event της Σήλιας Κριθαριώτη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σήλια Κριθαριώτη κοσμήματα ατελιέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ