Ενταση στο ΑΠΘ: Φοιτητές απέκλεισαν την είσοδο της Πολυτεχνικής Σχολής -Κατέστρεψαν στεφάνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενταση στο ΑΠΘ: Φοιτητές απέκλεισαν την είσοδο της Πολυτεχνικής Σχολής -Κατέστρεψαν στεφάνια [εικόνες]

Ενταση στο ΑΠΘ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταση επικράτησε νωρίτερα το πρωί έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι φοιτητές που είχαν αποκλείσει την είσοδο της Σχολής, δεν επέτρεψαν να περάσει το προεδρείο του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ), με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι. Υπήρξαν σπρωξίματα και αντεγκλήσεις μεταξύ των φοιτητών και των μελών του Συνδέσμου.

Όπως τονίζουν οι φοιτητές δεν θα επιτρέψουν την είσοδο σε κανένα, που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα την πολιτική των μνημονίων, καθώς και την κατάθεση στεφάνων τόσο από το κυβερνών κόμμα όσο και από το ΠΑΣΟΚ.

Λίγο αργότερα οι φοιτητές δεν επέτρεψαν την είσοδο στον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη και στον δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη.

Οι φοιτητές που είχαν αποκλείσει την είσοδο της Σχολής

Υπήρξαν σπρωξίματα και αντεγκλήσεις, ωστόσο τόσο ο πρόεδρος του ΕΚΘ όσο και ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, κατάφεραν να περάσουν, ωστόσο συνάντησαν νέο "μπλόκο" μπροστά από το μνημείο της Πολυτεχνικής.

Οι νεαροί προσπάθησαν να τους πάρουν τα στεφάνια και η ένταση συνεχίστηκε και μπροστά στο μνημείο, με τους Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη και Σίμο Δανιηλίδη, να καταθέτουν ό,τι είχε απομείνει από τα στεφάνια τους.

Οι φοιτητές δεν επέτρεψαν την είσοδο στον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη και στον δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών
Δεν ήθελαν να τους επιτρέψουν να καταθέσουν στεφάνια
Ενταση στο ΑΠΘ: Φοιτητές απέκλεισαν την είσοδο της Πολυτεχνικής Σχολής -Κατέστρεψαν στεφάνια [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ενταση στο ΑΠΘ: Φοιτητές απέκλεισαν την είσοδο της Πολυτεχνικής Σχολής -Κατέστρεψαν στεφάνια [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ενταση στο ΑΠΘ: Φοιτητές απέκλεισαν την είσοδο της Πολυτεχνικής Σχολής -Κατέστρεψαν στεφάνια [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ένταση ΑΠΘ Πολυτεχνείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ