H Τζένιφερ Άνιστον πρώτη φορά πόρνη - iefimerida.gr

H Τζένιφερ Άνιστον πρώτη φορά πόρνη

Τζένιφερ Άνιστον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι δύσκολο να είσαι σαραντάρα στο Χόλιγουντ, γιατί πρέπει να αποδεικνύει συνέχεια πόσο ποθητή είσαι. Κάπως έτσι σκέφτηκε η Τζένιφερ Άνιστον που δέχτηκε να παίξει για πρώτη φορά την πόρνη στην κωμωδία We're the Millers.

Τόσο καλές κριτικές,, όσο αυτές που πήρε φέτος ως σεξομανής οδοντίατρος στο Horrible Bosses, η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει δει ποτέ στην ζωή της.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι ατζέντηδες της που την έπεισαν να κάνει το βήμα παραπάνω και να δεχτεί να υποδυθεί την πόρνη, στα πλαίσια της καφροκωμωδίας We're the Millers.

Συγκεκριμένα η Άνιστον θα υποδυθεί την ψεύτικη σύζυγο ενός εμπόρου μαριχουάνας που, μαζί με δυο επίσης ψεύτικα παιδιά, προσποιούνται ότι είναι η τέλεια οικογένεια με στόχο να μεταφέρουν 500 κιλά μαριχουάνας μέσω τροχόσπιτου κατά μήκος της Αμερικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ