Aυτό που κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες στην αρχή κάθε νέας χρονιάς - iefimerida.gr

Aυτό που κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες στην αρχή κάθε νέας χρονιάς

Μια γυναίκα χαμογελά στον φακό/ Φωτογραφία: Pexels/ rawpixel.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

365 ημέρες, 365 διαφορετικές ευκαιρίες. Η αρχή κάθε νέας χρονιάς μοιάζει με την αρχή μιας ατέλειωτης διαδρομής: ο προορισμός σε κάποιους είναι άγνωστος. Σε κάποιους άλλους, εξαρχής προσδιορισμένος.

Η Πρωτοχρονιά μας βρίσκει -σχεδόν κατά κανόνα- με ενθουσιασμό και θέληση: λέμε ότι θα τηρήσουμε αυτά που έχουμε υποσχεθεί στον εαυτό μας, ότι δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια στην πορεία και θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε όλα όσα έχουμε ονειρευτεί. Η ρουτίνα της καθημερινότητας και ο μηχανικός τρόπος ζωής μας κάνει να ξεχνάμε τα θέλω μας. Το τέλος της χρονιάς φτάνει και σε πολλούς, αυτό που τελικά έχει μείνει είναι ένα κενό με ανεκπλήρωτες επιθυμίες και ερωτηματικά.

Υπάχουν όμως κι εκείνοι που νιώθουν ότι κατάφεραν όλα όσα ήθελαν. Κι αυτό είναι επιτυχία.

Επιτυχημένες γυναίκες αποκαλύπτουν αυτό που κάνουν στην αρχή κάθε νέας χρονιάς: η μεθοδικότητά τους, ίσως, γίνει πηγή έμπνευσης και για σας.

Aυτό που κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες στην αρχή κάθε νέας χρονιάς, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα οργάνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ