Aυτά τα σκουλαρίκια μοιάζουν πανάκριβα και vintage -Τέλειo δώρο για τις γιορτές - iefimerida.gr

Aυτά τα σκουλαρίκια μοιάζουν πανάκριβα και vintage -Τέλειo δώρο για τις γιορτές

Τα σκουλαρίκια είναι το αξεσουάρ που θα απογειώσει τις γιορτινές εμφανίσεις σας/ Φωτογραφία: Instagram @baublebar
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν τις γιορτές όλα αρχίζουν να παίρνουν μια μαγευτική λάμψη.

Ή τουλάχιστον έτσι μας φαίνεται. Ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα φορούν τα γιορτινά τους και βάφονται τις πιο εντυπωσιακές μεταλλιζέ αποχρώσεις. Τα ρούχα ράβονται με αστραφτερά lurex νήματα, ενώ τα φορέματα γίνονται πιο σέξι από ποτέ και αποπνέουν αισθησιασμό. Τα παπούτσια στολίζονται και αυτά με μικρότερα ή μεγαλύτερα κρύσταλλα, όπως και τα τσαντάκια.

Ωστόσο, όλες κατά βάθος ξέρουμε πως οι γιορτές είναι η στιγμή που τα κοσμήματα έρχονται στο προσκήνιο και κλέβουν την παράσταση.

Στα πάρτι και τις βραδινές μας εξόδους θα φορέσουμε τα πιο glam και πολυτελή και θα στολίσουμε τους λοβούς, τους καρπούς και τον λαιμό μας (ανάλογα το φόρεμα που θα επιλέξουμε).

Κάνοντας μια έρευνα ανακαλύψαμε ένα πολύ κομψό και ιδιαίτερο ζευγάρι σκουλαρίκια, που, όπως πολλά άλλα κομμάτια, μοιάζουν να κοστίζουν μια περιουσία, όμως είναι affordable.

Δείτε τα σκουλαρίκια που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σας τις γιορτές, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ