Τώρα μπορείτε να αγοράσετε το νυφικό φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ -Εβγαλε κόπιες η Stella McCartney -Δείτε την τιμή - iefimerida.gr

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε το νυφικό φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ -Εβγαλε κόπιες η Stella McCartney -Δείτε την τιμή

Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπά της στη δεξίωση του γάμου τους. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγορά νυφικών που μοιάζουν βγαλμένα από τα παραμύθια και θυμίζουν πριγκίπισσες, δεν είναι κάτι νέο – αλλά τέτοιου είδους νυφικά, που είναι ταυτόχρονα μοντέρνα αλλά και βασιλικά, σίγουρα είναι.

Η Stella McCarntey λανσάρει μαι νέα κολεξιόν με νυφικά εμπνευσμένα από το γαμήλιο φόρεμα της Μέγκαν

Το 2011, το γαμήλιο φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον. Στην πραγματικότητα, ακόμη και σήμερα υπάρχουν νύφες που αναζητούν ένα νυφικό όπως αυτό της δούκισσας του Κέμπριτζ, όταν αναζητούν κάτι κλασικό αλλά και λίγο δραματικό.

Το φόρεμα της Μέγκαν ήταν σέξι και μοναδικά θηλυκό

Το απαλό, κομψό και χειροποίητο νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ από τον οίκο Givenchy αλλά και το σέξι γυναικείο φόρεμα Stella McCartney δείχνει μια νέα τάση για το μίνιμαλ και τις καθαρές γραμμές. Κι εξάλλου, ποια δεν θα ήθελε να δείχνει τόσο κομψή όπως η δούκισσα του Σάσεξ στην δεξίωση του γάμου της στο Frogmore House;

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε το νυφικό φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ -Εβγαλε κόπιες η Stella McCartney -Δείτε την τιμή | iefimerida.gr 2

Και πλέον μπορείτε. Παρόλο που το νυφικό Givenchy και το φόρεμα Stella McCartney ήταν ειδικά φτιαγμένα γι’ αυτήν, η Stella McCartney σχεδίασε μια ολόκληρη συλλογή γαμήλιων φορεμάτων μετά τον βασιλικό γάμο, λανσάροντας την πρώτη της νυφική συλλογή, με τίτλο «Made With Love». Και για να μην ανησυχείτε, η σειρά περιλαμβάνει ένα φόρεμα περιορισμένης έκδοσης, εμπνευσμένο από το φόρεμα της δούκισσας του Σάσεξ. Η συλλογή των 17 κομματιών είναι διαθέσιμη για αγορά με ραντεβού στις μπουτίκ της Stella McCartney και άλλα 5 κομμάτια – συμπεριλαμβανομένου του φορέματος της Μέγκαν Μαρκλ και ενός άλλου που του μοιάζει αρκετά – διατίθεται μέσω του Net-a-Porter.

Σύμφωνα με τον οίκο μόδας, η συλλογή «επαναδιατυπώνει τη γαμήλια αμφίεση για την σύγχρονη γυναίκα – μια νέα προοπτική στο παραδοσιακό που αποπνέει εμπιστοσύνη και σέξι διάθεση. Για όλες λοιπόν εσάς, που θέλετε να μοιάσετε στην Μέγκαν Μαρκλ έστω και για μια ημέρα – την πιο σημαντική για εσάς – η Stella McCartney έχει την λύση. Και η συλλογή δεν έχει μόνο φορέματα αλλά και ένα κουστούμι, φόρμες και ένα λαμπερό φόρεμα με πούλιες για μετά τον γάμο και πολλά άλλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella McCartney (@stellamccartney) στις 13 Νοέ, 2018 στις 10:35 πμ PST

Η συμβουλή των ειδικών πάντως είναι πως πρέπει να βιαστείτε. Αν κρίνει κανείς από την επίδραση που έχει η Μέγκαν Μαρκλ καθι το πόσο γρήγορα εξαντλούνται όλα τα κομμάτια που έχει φορέσει, τότε σίγουρα δεν θα αργήσουν να εξαντληθούν κι αυτά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella McCartney (@stellamccartney) στις 13 Νοέ, 2018 στις 8:15 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella McCartney (@stellamccartney) στις 13 Νοέ, 2018 στις 6:01 πμ PST



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ νυφικό γάμος Stella McCartney
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ