Οταν το Kiki Challenge συνάντησε την Black Friday, έγινε χαμός! [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν το Kiki Challenge συνάντησε την Black Friday, έγινε χαμός! [βίντεο]

Η γιαγιά στο χωριό κάνει Kiki Challenge
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο όρος Black Friday έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Κι όσο πλησιάζουν οι ημέρες (φέτος θα είναι στις 23 Νοεμβρίου), οι διάφορες εταιρείες, βλέποντας την πετυχημένη πορεία, προχωρούν σε όλο και πιο έξυπνα concept.

Πέρυσι, η Black Friday, ήταν άκρως πετυχημένη, καθώς περίπου ένας στους τρεις καταναλωτές προχώρησαν σε κάποια αγορά προϊόντος, με το ποσοστό να ανεβαίνει στο 50% για ηλικίες 18- 24 ετών.

Μάλιστα, οι γυναίκες, έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους άνδρες, καθώς ψώνισε το 40,4% ενώ στους άνδρες μόλις ένας στους τέσσερις αγόρασε κάποιο προϊόν. Ωστόσο αν και ψώνισαν λιγότερο, οι άνδρες ξόδεψαν περισσότερα χρήματα καθώς είναι πρώτοι σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες, εκτός από τη μικρότερη κλίμακα.

Η ελληνική αγορά, όπως φαίνεται, έχει αγκαλιάσει αυτή την νέα τάση, όπου τα καταστήματα, την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, προχωρούν σε μεγάλες προσφορές, για μία μόνο ημέρα.

Τα hashtags #BlackFriday και #BlackFridayGreece έγιναν πρώτο trend στις αναζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλοι μιλούσαν για την «Μαύρη Παρασκευή» και οι χρήστες του διαδικτύου έκαναν ευφάνταστα σχόλια.

Προκειμένου, λοιπόν, οι εταιρείες να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού – και ιδίως του νεαρού κοινού – όπως φαίνεται από τα νούμερα, προχωρούν σε πρωτότυπες καμπάνιες. Στην Αμερική, είναι συνηθισμένοι από τέτοιες κινήσεις. Εδώ στην Ελλάδα, οι διάφορες εταιρείες ενστερνίζονται την νέα τάση του κόσμου με τα social media και όσοι είμαστε εξοικειωμένοι με αυτά, βλέπουμε ήδη να κάνει την εμφάνισή του ο όρος Black Friday.

Ακόμη και τα viral θέματα της χρονιάς, έχουν βρει την θέση τους στις διαφημίσεις που σχετίζονται με την Black Friday. Το Kiki Challenge, η νέα μόδα που θέλει τους διάσημους να προσπαθούν να τραγουδήσουν και να χορέψουν το τραγούδι του Drake «In My Feelings» έχει γίνει viral.

Και ένα τέτοιο trend δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τα μάρκετινγκ των εταιρειών, που κατάφεραν να το εντάξουν στην διαφημιστική τους καμπάνια και που φυσικά έγινε viral για άλλη μία φορά, αυτή τη φορά όμως σχετικά με την Black Friday.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ kiki challenge Black Friday Προσφορές Κωτσόβολος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ