To μυστικό ομορφιάς αυτού του 63χρονου μοντέλου είναι ένα υλικό που έχουμε όλοι στο ντουλάπι μας - iefimerida.gr

To μυστικό ομορφιάς αυτού του 63χρονου μοντέλου είναι ένα υλικό που έχουμε όλοι στο ντουλάπι μας

Η Yazemeenah Rossi/ Φωτογραφία: yazemeenah/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αϊνστάιν είχε πει ότι «ο χρόνος δεν υπάρχει, είναι μια ανθρώπινη επινόηση που εξυπηρετεί ανθρώπινες ανάγκες». Αν ο χρόνος, λοιπόν, είναι μια «κατασκευή», ως κατασκευή θα πρέπει να αντιλαμβανόμαστε και την ηλικία, που είναι προϊόν χρόνου.

Κάποιες γυναίκες έχουν καταφέρει να προχωρούν στο χρόνο με τους ολότελα δικούς τους ρυθμούς. Να εκλαμβάνουν κάθε εμπειρία ως ευκαιρία, ως μια ακόμα αποσκευή ζωής.

Το 63χρονο μοντέλο, Yazemeenah Rossi, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Insider παραδίδει με τα λόγια της ένα μάθημα «διαχείρισης του χρόνου». Μας δείχνει έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπουμε τα πράγματα.

«Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το θέμα περί ηλικίας. Πρέπει να διαχειριστούμε το γεγονός ότι ο χρόνος μας στη Γη -μέσα σε αυτό το σώμα- είναι περιορισμένος. Είμαστε σαν τη φύση. Σαν ένα λουλούδι: θα «ανθίσουμε» και θα «μαραθούμε». Όταν αυτό το συνειδητοποιήσουμε, θα είμαστε σε μια διαρκή κατάσταση άνθισης...».

Αναζητήσαμε στο διαδίκτυο περισσότερα για την περίπτωση της Yazmeenah και εντοπίσαμε το μυστικό ομορφιάς που κρατά το δέρμα της λαμπερό. Είναι ένα υλικό που ήδη έχετε στο ντουλάπι σας.

To μυστικό ομορφιάς της Yazemeenah Rossi, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο γυναίκα μυστικά ομορφιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ