Η καινούργια Porsche 911 [βίντεο] - iefimerida.gr

Η καινούργια Porsche 911 [βίντεο]

Η καινούργια Porsche 911
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έκθεση του Los Angeles στα τέλη Οκτωβρίου έχει επιλέξει η Porsche για να παρουσιάσει την καινούργια, 8η γενιά της 911 με τον εσωτερικό κωδικό 992 και μέχρι να γίνει αυτό έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο.

Το οποίο δίνει μια εικόνα για την εμφάνισή της, με το γνωστό, βασικό σχήμα να διατηρείται σε γενικές γραμμές και να αλλάζει στα σημεία. Όπως στους προβολείς και τα πίσω φώτα. Αρχικά θα παρουσιαστεί η κουπέ και θα ακολουθήσουν η κάμπριο και η targa, καθώς και οι εκδόσεις GT.
Φυσικά η γκάμα θα περιλαμβάνει και την turbo, η απόδοση της οποίας αναμένεται να είναι στους 600 ίππους, ενώ πιο ισχυροί θα είναι και εξακύλινδροι boxer των 3.000 κυβικών με τα δύο turbo των Carrera, που θα ανέβουν στους 385 ίππους στη βασική τους εκδοχή και στους 450 στην S.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Porsche 911
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ