Τατιάνα Μπλάτνικ: Με αυτό το υπέροχο κατοκόκκινο φόρεμα των 1.000 ευρώ πήγε στο σουαρέ με την Μέγκαν και την Κέιτ στο Μπάκιγχαμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Τατιάνα Μπλάτνικ: Με αυτό το υπέροχο κατοκόκκινο φόρεμα των 1.000 ευρώ πήγε στο σουαρέ με την Μέγκαν και την Κέιτ στο Μπάκιγχαμ [εικόνες]

Τατιάνα Μπλάτνικ/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρίγκιπας Κάρολος έκλεισε τα 70α γενέθλια του το βράδυ της Τετάρτης και όλοι οι αριστοκράτες και γαλαζοαίματοι της Ευρώπης βρέθηκαν στο πάρτι.

Με την παρουσία τους μάλιστα τίμησαν τον Πρίγκιπα Κάρολο, η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ.

Και μπορεί ο φακός των βρετανικών πρακτορείων να τους απαθανάτισε μόνο μέσα στο αυτοκίνητό τους, ωστόσο η ίδια η Τατιάνα Μπλάτνικ αποκάλυψε μέσω του Instagram της τι φόρεσε στην βασιλική αυτή βραδιά.

Τατιάνα Μπλάτνικ και Νικόλαος Γλιξμπουργκ στο πάρτι του Πρίγκιπα Κάρολου.

Συγκεκριμένα, η Μπλάτνικ προτίμησε μία κατακόκκινη τουαλέτα του οίκου Carolina Herrera που έδενε στην μέση και είχε ένα γενναίο άνοιγμα στο ντεκολτέ.

Από την εμφάνισή της δεν έλειπαν τα αξεσουάρ, καθώς στο πάρτι για τα γενέθλια του Κάρολου, καμία καλεσμένη δεν πήγε χωρίς τα πανάκριβα και λαμπερά σκουλαρίκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik) στις 15 Νοέ, 2018 στις 2:52 μμ PST

Ετσι την σειρά της η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν ξέχασε να φορέσει ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια, τα οποία φαινόντουσαν πανέμορφα, καθώς είχε σηκώσει τα μαλλιά της πάνω, κάνοντας ένα σικ σινιόν.

To φόρεμα του οίκου Carolina Herrera που φόρεσε η Τατιάνα Μπλάτνικ. Τιμή: 995 ευρώ

Πάντως στο Λονδίνο δεν βρέθηκε μόνο χάρη στον Πρίγκιπα Κάρολο, καθώς η συνυφάδα της, Μαρί Σαντάλ, έκανε χτες τα εγκαίνια του πρώτου μαγαζιού με παιδικά ρούχα στο Λονδίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) στις 15 Νοέ, 2018 στις 3:09 μμ PST

Ετσι το ζευγάρι βρέθηκε εκεί για να στηρίξει την οικογένεια, ενώ με την σειρά της η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλίξμπουργκ δημοσίευσαν φωτογραφίες από τα εγκαίνια στο Facebook.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Crown Prince (@pavlosgreece) στις 15 Νοέ, 2018 στις 11:24 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ