Η πρώτη μάχη της Εθνικής Ελπίδων για πρόκριση στο Euro -Με την Αυστρία, στην Τούμπα - iefimerida.gr

Η πρώτη μάχη της Εθνικής Ελπίδων για πρόκριση στο Euro -Με την Αυστρία, στην Τούμπα

Ο Κώστας Τσιμίκας / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπουδαίο ματς σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα, με την Εθνική Ελπίδων να υποδέχεται (18:00, ΕΡΤ3) την Εθνική Ελπίδων της Αυστρίας για το πρώτο ματς των μπαράζ με έπαθλο την πρόκριση στα τελικά του Euro.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλό της, πίσω από την Κροατία, κληρώθηκε με την Αυστρία και θα δώσει τη μάχη της για να περάσει στα τελικά του Euro της Ιταλίας μέσω των μπαράζ.

Η Εθνική, μετά από μια σπουδαία πορεία στην προκριματική φάση (8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα), θα προσπαθήσει να μπει στην τελική 12άδα, εκεί όπου ήδη βρίσκεται η Ιταλία (ως διοργανώτρια) και η Κροατία, η Ισπανία, η Δανία, η Αγγλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Σερβία, η Ρουμανία και η Γαλλία. Στο άλλο μπαράζ οι Πολωνοί θα αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία.

Με τον τιμωρημένο Πασαλίδη (δέχθηκε κόκκινη στο ματς με τη Λευκορωσία) ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει μόνο ένα δίλημμα για την 11αδα. Ο Κότσαρης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Σάλιακα, Χατζηδιάκο, Νικολάου και Τσιμίκα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Καραχάλιος και Γαλανόπουλος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Χατζηγιοβάνη και Λημνιό να αποτελούν τους εξτρέμ. Το δίλημμα του Νικοπολίδη είναι Ανδρούτσος ή Μπουζούκης για τη θέση πίσω από τον Κωτσόπουλο που θα παίξει φορ.

Να σημειωθεί ότι ο Νικοπολίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πρώτο του σκόρερ στα προκριματικά, τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος κλήθηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη για να βοηθήσει την Εθνική ανδρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εθνική ελπιδων μπαράζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ