Καθυστερήσεις στον διαγωνισμό για τα ηλεκτρονικά διόδια -Πώς θα λειτουργούν - iefimerida.gr

Καθυστερήσεις στον διαγωνισμό για τα ηλεκτρονικά διόδια -Πώς θα λειτουργούν

Διόδια /Φωτογραφία: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα περισσότερη υπομονή πρέπει να κάνουν οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους, αφού η διαδικασία για ένα πιο δίκαιο σύστημα χρέωσης διοδίων έχει κολλήσει στις… μπάρες της ελληνκής γραφειοκρατίας.

Ενδιαφερόμενες εταιρείες για να εγκαταστήσουν το σύστημα. που θα χρεώνει με βάση την απόσταση που διανύει το αυτοκίνητο και το οποίο υπάρχει σήμερα σε λειτουργία σε σχεδόν όλο τον πολιτισμένο κόσμο, φυσικά και υπάρχουν αλλά όλοι κοιτάζουν προς το αρμόδιο υπουργείο που πρέπει να ορίσει τις προδιαγραφές!

Υποτίθεται πως το σύστημα θα έπρεπε να είναι έτοιμο για λειτουργία μετά τις γιορτές αλλά φυσικά τώρα όλα παραπέμπονται στις γνωστές ελληνικές καλένδες.

Διαβάστε αναλυτικά στο economistas πού και γιατί «κολλάει» η διαδικασία και για πόσο καιρό ακόμα θα χρεωνόμαστε με το ίδιο ποσό διοδίων ανεξάρτητα από το πόση απόσταση διανύουμε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διόδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ