Το αντικείμενο του μπάνιου που έχει εκατομμύρια επικίνδυνα βακτήρια -Δεν το καθαρίζουμε σχεδόν ποτέ - iefimerida.gr

Το αντικείμενο του μπάνιου που έχει εκατομμύρια επικίνδυνα βακτήρια -Δεν το καθαρίζουμε σχεδόν ποτέ

Ενα μοντέρνο και καθαρό μπάνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να φροντίζεις να απολυμαίνεις και να καθαρίζεις το μπάνιο σου αρκετά συχνά, και μάλιστα να θεωρείς πως αυτό αρκεί και με το παραπάνω για την καλή υγιεινή του χώρου αυτού.

Υπάρχουν όμως κάποια αντικείμενα που ξεχνάς να καθαρίσεις και έχουν ως αποτέλεσμα την αναπαραγωγή εκατομμυρίων βακτηρίων.

Το μπάνιο πολλών σπιτιών μπορεί να είναι «καταφύγιο» μικροβίων και επικίνδυνων μικροοργανισμών, που προκαλούν ακόμη και λοιμώξεις.

Μάλιστα όπως σημειώνει μια έρευνα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο αντικείμενο στο μπάνιο σου που δεν το καθαρίζεις σχεδόν ποτέ και φιλοξενεί επικίνδυνα βακτήρια που οδηγούν σε σοβαρή πνευμονική νόσο.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι η πνευμονία θα σκοτώσει σχεδόν 11 εκατομμύρια παιδιά κάτω των πέντε ετών μέχρι το 2030, με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας που είναι αφιερωμένη σ' αυτή τη λοίμωξη των πνευμόνων.

Διαβάστε ποιο αντικείμενο στο μπάνιο σας έχει εκατομμύρια επικίνδυνα βακτήρια στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βακτήρια μπάνιο έρευνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ