Αναστασιάδης: Η Παναγία ήθελε να μην μπει δεύτερο γκολ - iefimerida.gr

Αναστασιάδης: Η Παναγία ήθελε να μην μπει δεύτερο γκολ

Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευχαριστημένος από τη συνολική εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος έμεινε ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης.

«Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια, θα μπορούσαμε και ένα γκολ ακόμη, αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό. Η Παναγία έτσι ήθελε να γίνει και μπορεί να μας το δώσει αλλού. Είμαι στεναχωρημένος γιατί τα παιδιά τα έδωσαν όλα στο γήπεδο, αλλά δεν ήρθε το δεύτερο γκολ. Αν και δεν εξαρτάται από εμάς, καθώς οι αντίπαλοί μας θα έπρεπε να χάσουνε στο επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστήθηκα πάντως με αυτό που είδα», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: Μπορούσαμε να παίξουμε πιο απλά και να κάνουμε διαφορετικά πράγματα σε μια οργανωμένη άμυνα. Ο αντίπαλος είχε δύο στόχους σήμερα και έτσι έπαιζε μαζική άμυνα, κάτι που ήταν δύσκολο. Μπορούσαμε όμως και υπήρχαν οι προϋποθέσεις, αλλά δεν το κάναμε. Να μην μείνουμε όμως εκεί ότι κάναμε τα πάντα, θα πρέπει να βάζουμε κάθε φορά και ένα λιθαράκι που θα μας δώσει περισσότερες πιθανότητες για γκολ και περισσότερες φάσεις».

Για το ματς με την Εσθονία: «Θα δοθούν ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά. Και 2-0 να κερδίζαμε θα το κάναμε. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί ο Μανωλάς, δίνει άλλη οντότητα στην άμυνα, περισσότερη σιγουριά και αυτό το χάσαμε αλλά δεν στέκομαι σε αυτό. Πιστεύω ότι έχουμε ποιότητα, ταλέντο, προσπάθεια και ο Θεός βοηθός».

Για το Euro: «Πρέπει πρώτα να δούμε το παιχνίδι της Κυριάκης γιατί δεν ξέρουμε με ποιους θα παίξουμε. Μετά την κλήρωση θα δούμε. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα, το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για το ματς της Κυριακής».

Για το αν θα παρακολουθήσει την προσπάθεια των Ελπίδων: «Εγώ έχω ήδη κλείσει εισιτήριο για να είμαι στην Αυστρία την Τρίτη για να δω τη ρεβάνς των Ελπίδων. Είναι βασικός ρόλος του ομοσπονδιακού τεχνικού, αυτό έκανα 7 χρόνια στην Κύπρο. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα παιχνίδια των μικρών. Εγώ θα είμαι δίπλα τους, από απόσταση βέβαια, αφού δεν επιτρέπεται να παρέμβω. Η παρουσία του προπονητή της Εθνικής Ανδρών όμως δίνει άλλη βαρύτητα στην απόδοσή τους και αυτοπεποίθηση, διότι φαίνεται πως κάποιος ασχολείται μαζί τους. Τα ξέρω τα παιδιά, θα τους συναντώ και θα συζητώ μαζί τους. Θέλουμε να βελτιώσουμε όσο γίνεται το οικοδόμημα της Εθνικής. Ο Θεός θα αποφασίσει πόσο θα μείνω εγώ εδώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ