Περίεργο περιστατικό στην Κρήτη -Γονείς εισέβαλαν σε δημοτικό σχολείο, συνοδεία αστυνομικών - iefimerida.gr

Περίεργο περιστατικό στην Κρήτη -Γονείς εισέβαλαν σε δημοτικό σχολείο, συνοδεία αστυνομικών

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης. Όπως αποκάλυψε, με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δασκάλων Χανίων, γονείς εισέβαλαν στο σχολείο, συνοδεία αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, οι γονείς, που φέρονται να έχουν πρόβλημα με την παρουσία ενός συγκεκριμένου μαθητή στο σχολείο, συνοδεύονταν από αστυνομικό, η οποία ζήτησε τα στοιχεία του Διευθυντή, αλλά και των γονέων του συγκεκριμένου παιδιού.

Όπως είναι προφανές και όπως επισημαίνει η ανακοίνωση του Συλλόγου, μια τέτοια ενέργεια είναι ξεκάθαρα παράνομη και αυθαίρετη, ενώ γίνεται λόγος για «επίδειξη ισχύος» από ομάδα γονέων του σχολείου.

Η ιστοσελίδα Zarpa News, επικοινώνησε με τον διευθυντή του Δημοτικού, Καλλιβρετάκη Δημήτρη, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό:

«Όλα είναι όπως τα αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων. Ήταν ένας ξεκάθαρος εκφοβισμός, αφού η αστυνομία μπήκε αυθαίρετα στο σχολείο, με επικεφαλής και συνοδεία γονέων. Αντίστοιχο περιστατικό με τους ίδιους γονείς είχε προηγηθεί και με προπηλακισμό δασκάλας».

Αφορμή για όλη την ένταση, όπως σχολίασε, αποτελεί η μεταγραφή ενός μαθητή με ιδιαιτερότητες τη φετινή χρονιά και ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να ενταχθεί στο νέο του σχολείο. Οι συγκεκριμένοι γονείς, παρά τις διαβεβαιώσεις των δασκάλων οτι η κατάσταση θα εξομαλυνθεί, παραμένουν αδιάλλακτοι και συνεχίζουν με τέτοιες πρακτικές.

Πηγή Zarpa News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Χανιά δημοτικό σχολείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ