Μπλατ: «Δική μου απόφαση να μείνει στον πάγκο ο Σπανούλης στην τελευταία επίθεση» - iefimerida.gr

Μπλατ: «Δική μου απόφαση να μείνει στον πάγκο ο Σπανούλης στην τελευταία επίθεση»

Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ανάγκη του Ολυμπιακού για ενότητα, αλλά και βελτίωση κάποιων λεπτομερειών στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ, για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε και για την απόφαση του να κρατήσει στον πάγκο τον Βασίλη Σπανούλη στα κρίσιμα τελευταία λεπτά.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθαν και μας στήριξαν σήμερα», είπε αρχικά ο Μπλατ και συνέχισε: «Έπαιξαν δύο πολύ καλές ομάδες, υψηλού επιπέδου. Κάποιες φορές τα παιχνίδια κρίνονται σε 1-2 plays. Σήμερα η Φενέρ έκανε το κάτι παραπάνω από εμάς. Τα μικρά πράγματα έκαναν τη διαφορά. Λίγες φορές, αλλά την έκαναν. Η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Πρέπει να βελτιώσουμε τα μικρά πράγματα και να βγούμε δυνατοί από αυτά. Και πιστεύω θα το κάνουμε».

Για την απουσία του Σπανούλη από το παρκέ στα τελευταία λεπτά, είπε: Ήταν απόφασή μου. Ήταν λόγω των ματς απ. Πιστεύα πως τα ματς απ που είχαμε - ειδικά στην άμυνα - ήταν καλά και με αυτήν την απόφαση πορευτήκαμε.

Για το σερί που δεν μπορεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός: «Είναι πρόβλημα προφανώς. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά ώστε να κρατήσουμε το προβάδισμά μας και να κρατάμε τη διαφορά μέσα στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ντέιβιντ Μπλατ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ