Ποιο πρώην μέλος των Νιρβάνα αποπλάνησε την κόρη του Κερτ Κομπέιν; - iefimerida.gr

Ποιο πρώην μέλος των Νιρβάνα αποπλάνησε την κόρη του Κερτ Κομπέιν;

Κέρτ Κομπέιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Κόρτνει Λαβ κατηγόρησε μέσω τουίτερ τον πρώην ντράμερ των Νιρβάνα, Ντέιβ Γκρολ, ότι έχει κάνει σεξ με την 19χρονη κόρη της, Φράνσις Μπιν Κομπέιν. Και αυτό γιατί μοιάζει στον πατέρα της Κερτ, με τον οποίο είχε κρυφή σεξουαλική ψύχωση. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι η Κόρτνει Λαβ είναι πέρα για πέρα καμμένη. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν υπάρχει, ενίοτε, κάποια αλήθεια μέσα στις ασυναρτησίες της.

Απλά είναι δύσκολο να την πάρει κανείς σοβαρά, όταν δεν μπορεί καν να στείλει τα tweets της στον σωστό παραλήπτη.

Φανταστείτε δηλαδή την έκπληξη του Γερμανού χρήστη @davegrohl όταν βρήκε στο timeline του μηνύματα από την Κόρτνει που τον κατηγορούσαν ότι έχει σεξουαλική ψύχωση με τον Κερτ Κομπέιν και ότι έχει κάνει σεξ με την κόρη του, Φράνσις Μπιν.

Και ότι σκοπεύει να τον δολοφονήσει.

Ο κανονικός Ντέιβ Γκρόλ, ο πρώην ντράμερ των Νιρβάνα, πληροφορήθηκε από τα μίντια για την υπόθεση και μέχρι τώρα δεν έχει κάνει καμία δήλωση.

Πρέπει να τονιστεί ότι η Κόρτνει, μέσα στην θολούρα της, παρέθεσε και «στοιχεία».

Όπως ότι ο Ντέιβ «Προσπάθησε να με πηδήξει και εμένα πολλές φορές. Αλλά μου έδινε την εικόνα του βιαστή. Βέβαια κατάφερε να πηδήξει πολλές από τις φίλες μου»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ