Πώς «μονιμοποιήθηκαν» τα ράντζα στο Αττικό -Είναι χαρακτηρισμένα «επικουρικές κλίνες» [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς «μονιμοποιήθηκαν» τα ράντζα στο Αττικό -Είναι χαρακτηρισμένα «επικουρικές κλίνες» [εικόνες]

Ράντζα σε διαδρόμους στο νοσοκομείο Αττικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κρεβάτια του διαδρόμου χαρακτηρίστηκαν «επικουρικές κλίνες» το 2012 και από τότε παραμένουν στον προθάλαμο ακόμα και όταν δεν υπάρχουν ασθενείς.

Με τη «βούλα» του Διοικητικού Συμβουλίου του Αττικού Νοσοκομείου και συγκεκριμένα με απόφαση που ελήφθη το Νοέμβριο του 2012 και έξι χρόνια τώρα δεν έχει αλλάξει, τα ράντζα μονιμοποιήθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με το έγγραφο που φέρνει στο φως το iefimerida.gr ορίστηκε ο αριθμός των ράντζων σε κάθε κλινική και όλα μαζί πλησίαζαν τα 100.

Το έγγραφο για τον χαρακτηρισμό «επικουρικές κλίνες»

Όπως αναφέρεται «τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν συγκεκριμένα τον ορισμό του αριθμού των νοσηλευόμενων σε κάθε κλινική στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου ίσο με τον αριθμό των διαθέσιμων κλινών αυτής πλέον ενός αριθμού στον «προθάλαμο», ο οποίος θα περιλαμβάνει τις πιθανές επικουρικές κλίνες , σύμφωνα με τη δυνατότητα της κάθε κλινικής όπως ορίζεται παρακάτω» .Στο έγγραφο παρατίθεται ο αριθμό των «επικουρικών κλινών» που μπορεί να χρησιμοποιεί η κάθε κλινική.

Τα κρεβάτια στους διαδρόμους

Ο αριθμός αυτός με τα χρόνια άλλαξε προς το χειρότερο και πλέον σε κάθε εφημερία περισσότερα από 120 ράντζα φιλοξενούν τους ασθενείς που πληρώνουν ασφάλιστρα για να έχουν αξιοπρεπή αντιμετώπιση όταν η υγεία τους δοκιμάζεται και – σε πολλές περιπτώσεις - η ζωή τους κινδυνεύει. Ακόμα και όταν η εφημερία τελειώνει όμως τα ράντζα παραμένουν στον προθάλαμο περιμένοντας τους επόμενους ασθενείς όπως βλέπεται σε φωτογραφίες των τελευταίων ημερών.

 «Επικουρικές κλίνες» χαρακτηρίζονται τα ράντζα
Κρεβάτια στη σειρά σε διάδρομο στο νοσοκομείο Αττικό
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νοσοκομείο Αττικό ράντζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ