Προτάσεις εξόδου για απόψε, Μεγάλη Πέμπτη, στην Αθήνα... - iefimerida.gr

Προτάσεις εξόδου για απόψε, Μεγάλη Πέμπτη, στην Αθήνα...

Προτάσεις εξόδου για απόψε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων εμφανίζεται απόψε στο θέατρο Ανεσις σε μια σε μια κατανυκτική μουσική παράσταση με θέμα το λαϊκό θρήνο. Επίσης οι Empty Frame στο Κ44, και οι The House band στο Σταυρό του Νότου. Αναλυτικά...

ΜΟΥΣΙΚΗ

  • O Λουδοβίκος των Ανωγείων τη Μεγάλη Πέμπτη στο θέατρο 'Ανεσις - Ανδρέας Βουτσινάς

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σήμερα στο Θέατρο Ανεσις - Ανδρέας Βουτσινάς σε μια κατανυκτική μουσική βραδιά με θέμα τον λαϊκό θρήνο.Λόγια ειπωμένα από τη Μάνα για τον οριστικά χαμένο. Τραγούδια βαθιάς αγάπης, θρηνητικά μεν αλλά λυτρωτικά. «Τα μοιρολόγια των Ανωγείων είναι ερωτικές ελεγείες και ο Λουδοβίκος ερμηνεύει απέριττα με την πιο ευρηματική μελωδία και με την κατάλληλη συγκινησιακή φόρτιση», έγραψε ο Μάνος Χατζηδάκις. Στο 'Ανεσις, Θεατρική σκηνή Ανδρέας Βουτσινάς, Λ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι. Ώρα: 21:15. Πληροφορίες Tηλ. 210 7488881-2. www.theatroanesis.blogspot.com. Τιμές εισιτηρίων : Γενική είσοδος: 14 Euro

  • Οι Empty Frame τη Μ. Πέμπτη live στο Τώρα Κ44

Οι Empty Frame βρίσκονται στις επάλξεις «καταλαμβάνοντας» τη σκηνή του Τώρα K44 και γιορτάζοντας ένα χρόνο από την κυκλοφορία του άλμπουμ «They think we are eskimos». Με διάθεση ρομαντική, νοσταλγική, αλλά, πάντα δυναμική, η εξαμελής μπάντα αποδεικνύει ότι η μουσική είναι η απάντηση στην εξοντωτική νηστεία. Πατώντας σε alternative φόρμες συνδυάζουν άψογα με τον λυρισμό κλασσικών οργάνων (τσέλο, βιολί, πιάνο) και τις rock μελωδίες της ηλεκτρικής κιθάρας και υπόσχονται ένα live άκρως ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Στο TΩΡΑ K44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι. Οι πόρτες ανοίγουν: 21.30. Είσοδος ελεύθερη.

  • THE HOUSE BAND

Ο Θοδωρής Μαυρογιώργης, ο Σταύρος Μιχαλακάκος, ο Γιάννης Βενιαμίν, ο Γιάννης Βογιαντζής και η Marieke Meijer μας ροκάρουν γι' ακόμη μία φορά, στον Σταυρό του Νότου - Club. Στη Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος. Τηλ.: 2109226975. Εισητήριο.: Euro 10 (με μπίρα ή κρασί)

ΣΙΝΕΜΑ

  • StreetDance 2, των Μαξ Γκίουα και Ντάνια Πασκουίνι

Ο χορευτής του streetdance, Ας (Φαλκ Χέντσελ), μαζί με το νέο του φίλο, Έντι (Τζορτζ Σάμσον), ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη για να συγκεντρώσουν τους καλύτερους streetdancers σε μια δυνατή ομάδα χορευτών, με στόχο να κερδίσουν τους Invincible. Στην πορεία όμως, ο Ας συναντά και τον έρωτα, στο πρόσωπο της πανέμορφης χορεύτριας της σάλσα, Εύα (Σοφία Μπουτέλα). Το αποτέλεσμα είναι μια τολμηρή ταινία γεμάτη ένταση, συναίσθημα και απίστευτες χορογραφίες, που συνδυάζουν το latin και το streetdance σε 3D. Με τους Τομ Κόντι, Τζορτζ Σάμπσον, Φολκ Χέντσελ, Σοφία Μπουτέλα, Ακάι Οσέι, Φλόλες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ