Τρεις υπουργοί στην Αιτωλοακαρνανία για το Διεθνές Συνέδριο της Ενωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων - iefimerida.gr

Τρεις υπουργοί στην Αιτωλοακαρνανία για το Διεθνές Συνέδριο της Ενωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Αιτωλοακαρνανία θα φιλοξενήσει το διεθνές συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και θα ξεκινήσει την 29η Νοεμβρίου.

Το ελληνικό τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του και πρότεινε στη διεθνή διοίκηση τη διεξαγωγή του συνεδρίου και της Γενικής Συνέλευσης στην Ελλάδα.

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, το Δημοσιογραφικό Συνέδριο, θα φιλοξενηθεί στο Αγρίνιο και η Γενική Συνέλευση που θα ακολουθήσει θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι. Θα συμμετάσχουν 80 περίπου δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η πρώτη ημέρα (29/11) είναι αφιερωμένη στην ανάδειξη της Αιτωλοακαρνανίας ως δυναμικού τουριστικού προορισμού. Η υπουργός τουρισμού, Έλενα Κουντουρά θα αναφερθεί στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αιτωλοακαρνανίας ενώ ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης θα αναφερθεί στους μεγάλους οδικούς άξονες όπως Ιόνια οδός, Εγνατία οδός, αλλά και το αεροδρόμιο του Ακτίου που συνετέλεσαν ώστε ο νομός να βγει από απομόνωση και να είναι εύκολα προσβάσιμος σε κάθε επισκέπτη.

Τα κεντρικά θέματα της 2ης ημέρας, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο είναι «Μπορεί η Ευρώπη να παραμείνει δημοκρατική;» και «Το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στα ΜΜΕ».

Τρεις υπουργοί στην Αιτωλοακαρνανία για το Διεθνές Συνέδριο της Ενωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων | iefimerida.gr 0

Την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει ο Υπουργός Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης Νίκος Παππάς ενώ σημαντική θεωρείται η παρουσία στο συνέδριο του ελληνικής καταγωγής δημάρχου της περιοχής των Βρυξελλών κου Χρήστου Δουλκερίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ