Μοντέλο αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε την κριτική για την εμφάνισή της - iefimerida.gr

Μοντέλο αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε την κριτική για την εμφάνισή της

German Come Dine
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και οι συνθήκες θανάτου της 32χρονης Κλόντια Μπόερνερ παραμένουν αδιευκρίνιστες, η οικογένειά της αποδίδει το τραγικό γεγονός στα σχόλια που γράφτηκαν στα social media για την εμφάνισή της σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής.

Το νεαρό μοντέλο αυτοκτόνησε λίγο μετά την εμφάνισή της στη γερμανική εκπομπή «German Come Dine», στην οποία ένας από τους πέντε συμμετέχοντες κάνει το τραπέζι στους υπόλοιπους στο σπίτι του και στο τέλος, με βάση τη βαθμολογία τους αναδεικνύεται ο νικητής.

Σύμφωνα με άτομα του κοντινού της περιβάλλοντος, το νεαρό μοντέλο πιέστηκε υπερβολικά εξαιτίας πολλών σχολίων που δέχτηκε μέχρι και στο προσωπικό της email, για το ψεύτικο στήθος της και τη μανία της να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αφού δεν άφηνε κάμερα στην οποία να μην κοιτάξει και να μην μιλήσει.

Εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου που φιλοξένησε την εκπομπή δήλωσε ότι «δεν ξέρουμε αν η διαδικτυακή κριτική έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην περίπτωση αυτή. Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στους φίλους και την οικογένειά της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ