«Ημέρες Σταδιοδρομίας» στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς -Από 26 έως 30 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

«Ημέρες Σταδιοδρομίας» στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς -Από 26 έως 30 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, διοργανώνει για 10η συνεχή χρονιά την εκδήλωση «Ημέρες Σταδιοδρομίας 2018» από τις 26 έως τις 30 Νοεμβρίου 2018, από τις 09.00 έως τις 18.00, στην αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου.

Η Εκδήλωση-Θεσμός εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του Γραφείου Διασύνδεσης να φέρει σε επαφή τους τελειoφοίτους και αποφοίτους του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας.

Στις Ημέρες Σταδιοδρομίας, συμμετέχουν πλήθος ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων από όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας με στόχο την αναζήτηση στελεχιακού δυναμικού υψηλών προδιαγραφών από το χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η μακροχρόνια εμπειρία από την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης έχει δείξει ότι ως αποτέλεσμα αυτής πραγματοποιείται άμεσα ουσιαστικός αριθμός προσλήψεων.

«Ημέρες Σταδιοδρομίας» στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς -Από 26 έως 30 Νοεμβρίου | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ