Η «Αυγή» ανησυχεί μήπως ο Νίκος Κοτζιάς κατέβει με αυτόνομο κόμμα στις ευρωεκλογές - iefimerida.gr

Η «Αυγή» ανησυχεί μήπως ο Νίκος Κοτζιάς κατέβει με αυτόνομο κόμμα στις ευρωεκλογές

Ο παραιτηθείς πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Προβληματίζεται» ο Νίκος Κοτζιάς για τα αν θα κατέβει αυτόνομα στις ευρωεκλογές η μαζί με τον Σύριζα, αλλά και τι θα κάνει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές...

Και η προοπτική προκαλεί ανησυχία στον Σύριζα, όπως φαίνεται και από τα ρεπορτάζ στην εφημερίδα Αυγή.

Η «Αυγή» ανησυχεί μήπως ο Νίκος Κοτζιάς κατέβει με αυτόνομο κόμμα στις ευρωεκλογές | iefimerida.gr 0

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο πρώην υπουργός Εξωτερικών δήλωσε: «Μεγάλη μερίδα των στελεχών του "Πράττω" θέλουν αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές, εγώ είμαι σκεπτικός. Για το τι θα κάνουμε στις εθνικές εκλογές, θα το συζητήσουμε αργότερα...»

Ο Νίκος Κοτζιάς αναφέρθηκε στην ήδια εκπομπή και στις αυτοδιοικητικές εκλογές όπως είπε οτι το Πράττω του οποίου ηγείται θα στηρίξει τους δικούς του υποψηφίους:

«Το "Πράττω" θα στηρίξει τους δικούς του υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε μεγάλο τμήμα συμφωνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Καρυπίδη (περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας° δεν θα τον στηρίξουμε γιατί διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών.»

Ακόμα, επανέλαβε τη γνωστή θέση του ότι έχει κλείσει ο κύκλος της συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθώς και ότι είναι ανάγκη να προχωρήσει η συνεργασία Αριστεράς-Κεντροαριστεράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ