Euroleague: Χωρίς περιθώρια «γκέλας» ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φενερμπαχτσέ - iefimerida.gr

Euroleague: Χωρίς περιθώρια «γκέλας» ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φενερμπαχτσέ

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να... ρεφάρει την ήττα από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη Παρασκευή θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Φενερμπαχτσέ (21:00, Novasports 2).

Οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μία εκ των κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια και πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2017. Άλλωστε, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετρά μόλις μία έπειτα από 6 αγωνιστικές στη Euroleague, και αυτή από τη συμπολίτισσά της, Αναντολού Εφές (89-83, 4η αγωνιστική).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεκόρ νικών/ηττών 3-3 και μετά το... στραπάτσο στο ΟΑΚΑ θέλουν και για ψυχολογικούς λόγους τη νίκη απέναντι στην ομάδα των πρώην «ερυθρόλευκων» γκαρντ Κώστα Σλούκα και Έρικ Γκριν.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, επιστρέφει απέναντι στην ομάδα της Πόλης ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός γκαρντ έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης των Πειραιωτών την Τρίτη (13/11) και έχει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στη 12άδα του Ολυμπιακού, για πρώτη φορά μετά το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όταν τραυματίστηκε στους προσαγωγούς.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Κάρλος Περούγκα (Ισπανία).

Το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Euroleague:

Νταρουσάφακα-Αρμάνι Μιλάνο (19:15, Novasports 3)
Μπουντούτσνοστ-Μπασκόνια (20:00, Novasports 1)
Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ (21:00, Novasports 2)
Ρεάλ Μαδρίτης-Χίμκι (22:00, Novasports 1)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ολυμπιακός Φενέρμπαχτσέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ