Nations League: Για νέα αρχή με το δεξί η Εθνική κόντρα στη Φινλανδία - iefimerida.gr

Nations League: Για νέα αρχή με το δεξί η Εθνική κόντρα στη Φινλανδία

Νέο ξεκίνημα για τους διεθνείς / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρωτοπόρο του Β' Ομίλου στη League C του Nations League, Φινλανδία, θα αντιμετωπίσει απόψε (21:45, Open TV) στο ΟΑΚΑ η Εθνική Ελλάδος, στην προτελευταία (5η) στροφή πριν από την ολοκλήρωση του γκρουπ.

Απέναντι στο σκανδιναβικό συγκρότημα, που βρίσκεται στο +6 από την Ελλάδα, η Εθνική θα παίξει το τελευταίο χαρτί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Προϋπόθεση, πάντως, είναι η νίκη και μάλιστα με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, καθώς η ελληνική ομάδα μόνο σε ισοβαθμία με τους Φινλανδούς μπορεί να ελπίζει. Για να συμβεί αυτό, πάντως, θα πρέπει το συγκρότημα του Μάρκου Κάνερβα να ηττηθεί και στο τελευταίο παιχνίδι της, εκτός έδρας από την Ουγγαρία και ταυτόχρονα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να νικήσει την ίδια ημέρα (18/11) την Εσθονία, στο ΟΑΚΑ.

Η Εθνική θα αγωνιστεί με νέο αγωνιστικό προφίλ, καθώς θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο 65χρονος Έλληνας τεχνικός αντικατέστησε τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος παύθηκε από τα καθήκοντά του μερικές ημέρες μετά τον αγώνα στο Τάμπερε και την ήττα της Εθνικής με 0-2. Ο έμπειρος τεχνικός κάνει λοιπόν ντεμπούτο και δεν έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του, ωστόσο μια από τις σκέψεις του είναι ένας αμυντικός σχηματισμός με τρεις στόπερ, οπότε σε αυτή την περίπτωση ο Σιόβας, που κλήθηκε ύστερα από καιρό, θα πλαισιώσει τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο.

Στον άλλο αγώνα του Β' Ομίλου η Ουγγαρία θα υποδεχθεί, την ίδια ώρα, την Εσθονία. Διαιτητής στο Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι ο Ιταλός Λούκα Μπάντι, με βοηθούς τους Μάουρο Τονολίνι, Αλμπέρτο Τεγκόνι.

Βαθμολογία

Θ. ΟΜΑΔΑ ΑΓ. ΓΚΟΛ ΒΑΘ.
1. Φινλανδία 4 5-0 12
2. Ελλάδα 4 3-4 6
3. Ουγγαρία 4 5-6 4
4. Εσθονία 4 3-6 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ