«Είχα απώλεια μνήμης, δεν θυμάμαι» -Τα πρώτα λόγια του ιερέα που χαστούκισε και δάγκωσε αστυνομικούς - iefimerida.gr

«Είχα απώλεια μνήμης, δεν θυμάμαι» -Τα πρώτα λόγια του ιερέα που χαστούκισε και δάγκωσε αστυνομικούς

Iερέας/ Φωτογραφία: Eurokinissi- ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ιερέας που επιτέθηκε και δάγκωσε αστυνομικό ενώ οδηγούσε μεθυσμένος, έλυσε την σιωπή του ζητώντας συγνώμη για την συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, μετά την είδηση που έκανε τον γύρω της Ελλάδας, ο Ηρακλειώτης ιερέας μίλησε για το περιστατικό και δήλωσε ντροπιασμένος από την συμπεριφορά του, ενώ τόνισε πως δεν θυμόταν τίποτα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην εκπομπή «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδου ο ιερέας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν θυμάμαι τίποτα. Τους ζητώ συγνώμη. Ντρέπομαι που φθάσαμε σε αυτό το σημείο. Λοιπόν αν έγινε κάτι, εγώ ζήτησα συγνώμη και συγνώμη από το δικαστήριο, από τους ανθρώπους, και αν προξένησα, καμιά φθορά σε κανένα αναλαμβάνω.. με το ποδήλατο που λένε, θα το αποκαταστήσω , δεν υπάρχει πρόβλημα», ανέφερε ο ίδιος και πρόσθεσε.

«Είχα απώλεια μνήμης, δεν θυμάμαι. Το μόνο που θυμάμαι είναι στο πανεπιστημιακό, που έτσι συνήλθα και λέω που είμαστε. Ήταν εκεί τα όργανα της τάξης και μου λένε τα παιδιά, έτσι και έτσι δημιουργήσατε τροχαίο, πηγαίνατε αντίθετα στο ρεύμα και σας βάλαμε εδώ και λέει φωνάξατε περισσότερο… Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Ζητώ συγνώμη. Τι να σας πω δηλαδή ντρέπομαι που φτάνω σε αυτό το σημείο τώρα που είναι να τελειώσω την καριέρα μου. Γιατί είμαι 60 ετών και σε λίγο μπαίνω στη σύνταξη», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ