Στο Thessaloniki Summit 2018 ο Αλέξης Τσίπρας, την Πέμπτη - iefimerida.gr

Στο Thessaloniki Summit 2018 ο Αλέξης Τσίπρας, την Πέμπτη

TSIPRAS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει, την Πέμπτη, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για να παραστεί στην 3η Thessaloniki Summit 2018.

Η σύνοδος με γενικό τίτλο «Ευρωπαϊκή προοπτική και συνδεσιμότητα, βιομηχανική ανάπτυξη και συνεργασία στα Δυτικά Βαλκάνια», διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ.

Στις 17:45 ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό της Σερβίας, Άνα Μπίρναμπιτς, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στις 18:30 θα μιλήσει στη Σύνοδο.

Στο ίδιο πάνελ με τον Έλληνα πρωθυπουργό, με θέμα την περιφερειακή συνεργασία ως μέρος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, θα είναι οι ομόλογοί του της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, της Σερβίας Άνα Μπίρναμπιτς, και η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Ρουμανίας Άνα Μπίρτσαλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ