Formula 1: Aσχημη πτώση για τον Χάμιλτον και τους μηχανικούς του [βίντεο] - iefimerida.gr

Formula 1: Aσχημη πτώση για τον Χάμιλτον και τους μηχανικούς του [βίντεο]

Formula 1: Aσχημη πτώση για τον Χάμιλτον και τους μηχανικούς του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία άτυχη στιγμή είχαν ο Λιούις Χάμιλτον και οι μηχανικοί του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για τη νίκη τους στη Βραζιλία η οποία τους εξασφάλισε και τον τίτλο στους κατασκευαστές στην Formula 1.

Ο Βρετανός όπως συνηθίζει πήδηξε πάνω στους μηχανικούς του μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε.

Το κιγκλίδωμα το οποίο του χώριζε υποχώρησε με αποτέλεσμα ο Βρετανός και 3-4 ακόμα άτομα να πέσουν στο έδαφος ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Εκείνο που έπαιξε σημαντικό ρόλο ήταν πως τα άτομα που βρίσκονταν πιο πίσω κατάφεραν να κρατήσουν την ισορροπία τους και έτσι δεν βρέθηκαν πολλοί στο έδαφος. Το πλάνο καταγράφηκε από την κάμερα που βρίσκονταν στο μονοθέσιο του Φερστάπεν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Max’s P2 board stays upright this time (just), unlike the barrier behind ?? . . . #Formula1 #F1 #BrazilGP ?? @redbullracing @mercedesamgf1 #Interlagos #SaoPaulo #Brazil

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FORMULA 1® (@f1) στις 13 Νοέ, 2018 στις 9:57 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 Χάμιλτον μηχανικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ