Ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του σε ταινία μαζί με την Κίρα Νάιτλι και την Ελεν Μίρεν [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του σε ταινία μαζί με την Κίρα Νάιτλι και την Ελεν Μίρεν [εικόνα & βίντεο]

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου & ο Κώστας Σόμμερ (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κάνουν βήματα στον χώρο της υποκριτικής και συμμετέχουν σε μια μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή.

Το ζευγάρι συμμετέχει στη σπονδυλωτή ταινία «Βερολίνο, σ’ αγαπώ», στην οποία μεταξύ άλλων πρωταγωνιστού, Κίρα Νάιτλι, Ελεν Μίρεν και Μίκι Ρουρκ.

Πρόκειται για μια ταινία που έρχεται να προστεθεί στην κινηματογραφική σειρά για την αγάπη και τις σημαντικότερες πόλεις του κόσμου, όπου συμπεριλαμβάνονται οι ταινίες «Paris, Je t' aime», «New York, I love you» και «Rio, Eu te amo».

Η ταινία, σύμφωνα με το Imdb θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις γερμανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου.

«Είναι σπονδυλωτή η ταινία, με διάφορες ιστορίες. Σε μία από αυτές τις ιστορίες πρωταγωνιστούν τα παιδιά. Αφορά τις γυναίκες που υπόκεινται κακοποίηση ο ρόλος που θα κάνει η Ναυσικά. Ο Κώστας πήγε εκεί να την πάει και να την αφήσει, θα συμμετάσχει όμως» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στην εκπομπή «Πρωινό».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου & ο Κώστας Σόμμερ (Φωτογραφία: NDPphoto)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Σόμμερ σύντροφος ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ