Καμμένος: Να δημοσιοποιήσει ο Μητσοτάκης την απόφαση για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της ΝΔ - iefimerida.gr

Καμμένος: Να δημοσιοποιήσει ο Μητσοτάκης την απόφαση για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της ΝΔ

Ο υπουργός Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ
Δημήτρης Τάκης

«Φωτιές» έβαλε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή, καλώντας τη Νέα Δημοκρατία να δώσει στη δημοσιότητα αύριο, Πέμπτη, δικαστική απόφαση που προβλέπει κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ: «Προκαλώ τον κ. Μητσοτάκη μέχρι αύριο το μεσημέρι να ανακοινώσει τι λέει η απόφαση 2674 του 2018 του Πρωτοδικείου Αθηνών με εναγόμενη τη Ν.Δ και ενάγουσα τράπεζα. Και να πει τι κυκλώματα έχει κινητοποιήσει για να μην γίνει η κατάσχεση που προβλέπει αυτή η απόφαση. Αν δεν το κάνει μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο θα το κάνουμε εμείς».

Όμως ο Υπουργός Αμυνας αναφέρθηκε και στην περίφημη υπόθεση με την πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία εμπλέκοντας όπως είπε στέλεχος της νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι «στη συγκεκριμένη υπόθεση εκείνος που έχει ευθύνες είναι στέλεχος της ΝΔ και μέλος του διπλωματικού Σώματος, ο οποίος με προσωπικά τηλεγραφήματα πήγε να τινάξει την ιστορία στον αέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ