Ποιος είναι ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού για τον οποίο «μάλωσαν» Τσίπρας-Μητσοτάκης [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού για τον οποίο «μάλωσαν» Τσίπρας-Μητσοτάκης [βίντεο]

Ο αντιπρόεδρος του Εσεσσαϊκού Θωμάς Μάτσιος -Φωτογραφία: Youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τη Βουλή έφτασε η... χάρη του αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού Θωμά Μάτσιου ο οποίος έγινε μάλιστα αντικείμενο διαμάχης μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να εγκαλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την στάση που κρατάει η ΝΔ στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. «Δεν κατάλαβα την θέση σας για την εκλογή του ΠτΔ. Η θέση σας για την προεδρική εκλογή ενδεχομένως είναι θέση προέδρου του Εδεσσαϊκού, όχι αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης» είπε ειρωνικά.

«Δεν ταιριάζει σε αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά μάλλον στον πρώην πρόεδρο του Εδεσσαϊκού» σημείωσε με ειρωνικό τρόπο.

Παίρνοντας το λόγο, στη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απάντησε στον ίδιο τόνο: Φοβάμαι ότι από τα σοβαρά μέχρι και τα ελαφρά κάνετε λάθος. Δεν ήταν πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, ήταν αντιπρόεδρος» είπε και γέλασαν όλες οι πτέρυγες.

Δίκιο είχε ο πρόεδρος της ΝΔ καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος χρημάτισε αντιπρόεδρος τηςομάδας του Εδεσσαϊκού. Ποιος είναι όμως ο πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού;

Πρόκειται για τον Θωμά Μάτσιο, ο οποίος έγινε... θρύλος μετά από μια επική απάντηση που έδωσε το 2006 σε ερώτηση δημοσιογράφου από την οποία δεν κατάλαβε κανείς τίποτα. Εκτοτε έχει γίνει συνώνυμο της ακαταλαβίστικης δήλωσης.

Διαβάστε τον διάλογο:

  • Δημοσιογράφος: Κύριε Μάτσιο ισχυρίζεται η Καλαμαριά οτι είχε την καλή διάθεση με το πρόβλημα που προέκυψε και με την παρουσία ενός επόπτη να γίνει. Όμως ο Εδεσσαικός ήθελε να τηρηθεί ο κανόνας με την παρουσία των δύο και την κλήρωση. Έτσι λοιπόν δεν έγινε το μάτς?
  • Θωμάς Μάτσιος, αντιπρόεδρος ΠΑΕ Εδεσσαικός: Ναι, ναι, ναι. Εμείς γιατί κοίταξε στην εεε τέτοια αρχή, ούτε, ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν να ακούσ... για να καν.. για να γίνει αυτόοο το παιχνίδι αλλα ύσ.. μόλις, μόλις όπως είπαμε οτι αυτό εμεις δεν καν... θέλαμε, αυτοί είπανε, όχι λεει θέλουμε να γίνει. Και εμείς μετα είπαμε οτι λέμε, δδεε, λέμε, δδεε θα γίνει, θααα κανει, γίνει αυτό πάλι νεοσ.. νεοσ.. διατιτ... για να ορισ..., για να, για να αυτο ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι.
  • Δημοσιογράφος: Δεν έπρεπε να υποχωρήυσετε και οι δύο, δεδομένο οτι δεν σας επιτρέπουν και οι αγωνιστικές, υπήρχε το κύπελο, όλα αυτά.
  • Θωμάς Μάτσιος, αντιπρόεδρος ΠΑΕ Εδεσσαϊκός: Όχι δεν πειράζει, εμάς δεν μας πειράζει, ας γίνει όποτε θα κανει θα ξορίσει εεε αυτή η ΕΠΑΕ.
  • Δημοσιογράφος: Έτσι λοιπόν οτι Εδεσαικός στην αρχή ήθελε, αλλα απο την πρώτη της Καλαμαριάς...
  • Θωμάς Μάτσιος, αντιπρόεδρος ΠΑΕ Εδεσσαϊκός: Ναί, ναί, α μπράβο. Ύστερα ακους μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτή ότι, ότι, ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι,ε και μείς ύστερα είπαμε: Ντάξι θέλουμε εεε... δέν θέλουμε και μείς και αυτοί ύστερα, μετα εμείς αφού είπαμε, είπαμε ναι αυτό θελουμε, είπαν.. δέν θέλουμε και εμεις το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λεμε ούτε και μείς θέλουμε και μετά είπανε αυτοί παλι οτι: Ξέρετε εμείς θέλουμε να γίνει, μνενεμ.. εμείς μετά δεν δεχτήκαμε, μετά απο όλα αυτα και είπαμε να, να γίνει μετά το παιχνίδι όποτε το κάνει, το ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ