Η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον οικοδόμο: «Ηταν εκεί, αλλά δεν έβγαλε όπλο» - iefimerida.gr

Η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον οικοδόμο: «Ηταν εκεί, αλλά δεν έβγαλε όπλο»

(Φωτογραφία: IntimeNews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρουσία του αστυνομικού για τον οποίο καταγγέλθηκε ότι τράβηξε όπλο σε ομάδα απεργιακής περιφρούρησης συνδικαλιστών Οικοδόμων, επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ..

Στην ανακοίνωση της υπογραμμίζει ότι ο εν λόγω αστυνομικός βρισκόταν μαζί με άλλους έξω από το συμβολαιογραφείο για τη λήψη μέτρων, ωστόσο, «ουδέποτε προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο, ούτε απείλησε με αυτό τους παριστάμενους συνδικαλιστές». Επισημαίνει, δε, αυτό το παραδέχθηκαν και οι συνδικαλιστές στον επικεφαλής αξιωματικό που μετέβη στο σημείο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σχετικά με σημερινή Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, στην οποία καταγγέλλεται ότι αστυνομικός σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας "τράβηξε όπλο σε ομάδα απεργιακής περιφρούρησης συνδικαλιστών οικοδόμων της Αθήνας" διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

- ο συγκεκριμένος αστυνομικός βρισκόταν στο σημείο για λήψη μέτρων σε συμβολαιογραφείο, μαζί με άλλους αστυνομικούς, ενώ
-ουδέποτε προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο, ούτε απείλησε με αυτό τους παριστάμενους συνδικαλιστές, όπως άλλωστε και οι ίδιοι παραδέχθηκαν στον επικεφαλής Αξιωματικό που μετέβη στο σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομικός όπλο οικοδόμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ