Τι απαντά η Μαρία Κορινθίου σε όσους τη συγκρίνουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Backstage φωτογραφίες - iefimerida.gr

Τι απαντά η Μαρία Κορινθίου σε όσους τη συγκρίνουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Backstage φωτογραφίες

Η Μαρία Κορινθίου/φωτογραφία:instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσφατα, η Μαρία Κορινθίου προέβη σε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της για χάρη του νέου ρόλου της στο θεατρικό έργο «Η νεράιδα και το παλικάρι», στην οποία η ηθοποιός θα υποδυθεί το «Κατερινιώ».

Η ηθοποιός, θέλοντας να μοιάζει περισσότερο στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αποχωρίστηκε το μαύρο χρώμα από τα μαλλιά της και, προς έκπληξη πολλών, έγινε ξανθιά. Αυτή η αλλαγή κατηγορήθηκε από πολλούς.

Το περασμένο Σάββατο, η ίδια έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ως ξανθιά πλέον στην εκπομπή DOT.

Η ηθοποιός είπε: «Θα πουν ότι αντιγράφω την Αλίκη, αλλά Αλίκη δεν είμαι γιατί ούτως ή άλλως δεν μπορώ να γίνω για πολλούς λόγους. Πρώτον και κυριότερο γιατί η Αλίκη είναι η Αλίκη, δεύτερον γιατί ο χαρακτήρας μου δεν είναι Αλίκη, τρίτον γιατί η Μαρία δεν είναι Αλίκη. Το είπαν και πέρυσι με την Μάρθα Καραγιάννη, όχι δεν με στεναχωρεί. Απλά θεωρώ ότι είναι χαζό, είναι κουτό, είναι ανούσιο και ανώφελο να το κάνουμε αυτό το πράγμα. Κανένας ηθοποιός δεν πάει να αντιγράψει τον άλλον. Αν ήταν να αντιγράψω κάποιον θα το είχα κάνει στο ξεκίνημα της καριέρας μου».

Το πρωί της Τρίτης, η ηθοποιός φόρεσε ρούχα από τη νέα κολεξιόν ρούχων που φέρουν την υπογραφή της και φωτογραφήθηκε μέσα στα δάση, πιο όμορφη κι εντυπωσιακή από ποτέ.

Η Μαρία Κορινθίου σε φωτογράφιση/ φωτογραφία: instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

BlondeMe ?? ___________ #blondeme @schwarzkopfpro.greece @schwarzkopfpro #schwarzkopfpro #schwarzkopfprogreece #BLONDME #EXPRESSYOURBLONDME #hair #hairexpert #colourexpert @christosmichailidis #newme from #brunnette to #blonde

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις 12 Νοέ, 2018 στις 6:23 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Κορινθίου συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ