Ο Μανόλο Μπλάνικ λανσάρει τις νέες γόβες «Sex and the City» εμπνευσμένες από την Κάρι Μπράντσο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Μανόλο Μπλάνικ λανσάρει τις νέες γόβες «Sex and the City» εμπνευσμένες από την Κάρι Μπράντσο [εικόνες]

Manolo Blahnik Hangisi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η γόβα που μεταμόρφωσε την Κάρι Μπράντσο σε κυρία Big στην σειρά που όλες οι γυναίκες αγάπησαν, το «Sex and the City».

O Mr Big γονατίζει μπροστά στην αγαπημένη του Κάρι και της φοράει το σατέν μπλε παπούτσι του γνωστού σχεδιαστή Μανόλο Μπλάνικ για να την ζητήσει σε γάμο, αντί να της προσφέρει δαχτυλίδι.

Εκείνη του χαμογελάει και τον αγκαλιάζει λέγοντας το πολυπόθητο «ναι».

Οι γόβες αυτές, γνωστές ως Manolo Blahnik «Hangisi», έγιναν τα αγαπημένα παπούτσια όλων των fashion it girls.

Δέκα χρόνια αργότερα, ο Μανόλο Μπλάνικ κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή 12 κομματιών, εμπνευσμένη από την αξέχαστη αυτή ρομαντική στιγμή της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Το νέο παπούτσι ονομάζεται «Hangisi Decade» και έχει γραμμένες τις λέξεις «μια δεκαετία αγάπης» (A decade of love) στο πλάι, αφιερωμένο στη θρυλική σχέση αγάπης μεταξύ Κάρι και Μπιγκ.

Δείτε τη νέα συλλογή παπουτσιών του Μανόλο Μπλάνικ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μανόλο Μπλανίκ γόβες Sex and the City
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ