Η σχεδιάστρια μόδας που έφτασε να ζυγίζει 42 κιλά κάνει μια νέα αρχή -Η δύσκολη μάχη με τη νευρική ανορεξία [εικόνες]

«Δεν θα ξέρεις ποτέ πόσο δυνατός είσαι μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός θα είναι η μόνη σου επιλογή» είχε πει κάποτε ο Bob Marley.

Η Maddison Islaub κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Ζει στο Σίδνεϊ και πλέον -έχοντας εγκαταλείψει το μόντελινγκ- ετοιμάζει τη δική της συλλογή ρούχων.

Έπρεπε να μεσολαβήσουν κάποια χρόνια στο απόλυτο σκοτάδι, για να αναγνωρίσει πού τελικά κρύβεται το φως.

Ηταν μόλις 17 ετών όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ: «Οταν ήμουν 17 ετών, συνήθιζα να πηγαίνω σε πρακτορεία μοντέλων. Μου είπαν ότι έπρεπε να χάσω «περιττό λίπος», για να με δεχτούν». Τα πρώτα βήματα στον χώρο του μόντελινγκ δεν συνοδεύτηκαν από όνειρα, αλλά από πίεση και εμμονές.

Τα πιο τρυφερά νεανικά χρόνια της έχασαν την αθωότητά τους: έγιναν αδιέξοδα. Η νευρική ανορεξία, η κατάθλιψη και το στρες δεν της χτύπησαν απλά την πόρτα: βρήκαν θέση στη ζωή της και την κυρίευσαν.

Ενώ, συνολικά, ο κόσμος της μόδας την επαινούσε για τις συνεργασίες της, εκείνη έκλεινε αυτιά της και άκουγε μόνο τους δαίμονές της που την παρότρυναν να διατηρεί εμμονικά το χαμηλό βάρος της: με εξοντωτικές δίαιτες και στέρηση που εκφύλιζαν τις αντοχές της.

Διαβάστε τι έκανε την Maddison να αλλάξει ζωή και δείτε το «πριν» και το «μετά» μέσα από φωτογραφίες, στο bovary.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχεδιάστρια μόδας ανορεξία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ