Χρηστίδης για Σημίτη: Είναι ικανοί να σπιλώσουν μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο - iefimerida.gr

Χρηστίδης για Σημίτη: Είναι ικανοί να σπιλώσουν μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο

Παύλος Χρηστίδης/Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σχολίασε με αιχμές προς την κυβέρνηση τα όσα έγινα γνωστά για έλεγχο των λογαριασμών του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι επικίνδυνοι και απόλυτα προβλέψιμοι. Μπροστά στον πανικό τους και την αγωνία να χτυπήσουν τη δημοκρατική παράταξη είναι ικανοί να σπιλώσουν μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες που παρουσιάζουν τα «Νέα», διατάχθηκε το άνοιγμα των λογαριασμών σε 5 ελληνικές τράπεζες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, της συζύγου του Δάφνης Σημίτη, του αδελφού του Σπύρου, καθώς και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπουργού Δημόσιας Τάξης την περίοδο 2001-2003, αλλά και του Βαγγέλη Μαλέσιου, υφυπουργού στο ίδιο υπουργείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Χρηστίδης λογαριασμοί ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ