Αυτό δεν το περιμέναμε: Λάκης Λαζόπουλος και Μιμή Ντενίση αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και πόζαραν on camera [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό δεν το περιμέναμε: Λάκης Λαζόπουλος και Μιμή Ντενίση αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και πόζαραν on camera [βίντεο]

Μιμή Ντενίση -Λάκης Λαζόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Περασμένη ξεχασμένη» φαίνεται να είναι η κόντρα για τον Λάκη Λαζόπουλο και την Μιμή Ντενίση, οι οποίοι εμφανίστηκαν χτες σε πρεμιέρα παράστασης σαν να είναι φίλοι εδώ και χρόνια.

Τι κι αν η σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου για τις υποκριτικές ικανότητες της Μιμή Ντενίση είχε γεννήσει μία μεγάλη κόντρα που κρατούσε χρόνια, η χτεσινή τους στάση μπροστά στις κάμερες απέδειξε πως όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν χτες στην πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο», την οποία και σκηνοθετεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

Οι δυο τους παρ΄ότι στην αρχή στάθηκαν αμήχανα μπροστά στους φωτογράφους, στην συνέχεια αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν μπροστά στις κάμερες.

Η Μιμή Ντενίση όταν ρωτήθηκε σχετικά με την σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο, απάντησε γενικά λέγοντας «Καταρχήν, όλοι οι φίλοι μου παίζουν εδώ», απαριθμώντας τους στη συνέχεια.

Από την πλευρά του, ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε για την Μιμή Ντενίση: «Ήρθε, τίμησε την παράσταση, είναι ευγενικό και ανταπέδωσα την κίνησή της. Νομίζω είναι το σωστό και το ευγενικό. Είναι άλλο πράγμα η σάτιρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ