Αλλάζει όψη η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα -Ανακαίνιση 342 εκατ. ευρώ, τι αλλάζει - iefimerida.gr

Αλλάζει όψη η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα -Ανακαίνιση 342 εκατ. ευρώ, τι αλλάζει

Αμερικανική πρεσβεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κτίριο της Αμερικανικής Πρεσβείας μπορεί να βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας, αλλά τα ψηλά τείχη γύρω από αυτό κρύβουν όλα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του.

Ετσι, έχει περάσει απαρατήρητο από όλους το γεγονός ότι εδώ και λίγους μήνες στο οικοδομικό τετράγωνο που φιλοξενούνται οι διπλωματικές αμερικανικές υπηρεσίες, συντελείται το μεγαλύτερο έργο ανακαίνισης στην Αθήνα, ύψους 342 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι εργασίες που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα του κτηρίου επί της Βασιλίσσης Σοφίας, ξεκίνησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2022.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και τι ακριβώς εργασίες εκτελούνται στην Αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας και τι αλλαγές θα γίνουν εξωτερικά και εσωτερικά, στο economistas.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμερικανική Πρεσβεία ανακάινιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ