Εφεση κατά αθωωτικής απόφασης του Ρουβίκωνα -«Θέλουν να μας τσακίσουν, θα πάρουν απάντηση», λέει η αναρχική ομάδα - iefimerida.gr

Εφεση κατά αθωωτικής απόφασης του Ρουβίκωνα -«Θέλουν να μας τσακίσουν, θα πάρουν απάντηση», λέει η αναρχική ομάδα

Πανό του Ρουβίκωνα/Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας κατά αθωωτικής απόφασης σε σχέση με την ανάρτησή του για τον ΣΚΑΪ σχολιάζει ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, κάνοντας λόγο για «απάντηση την οποία θα πάρουν, και σύντομα».

«Μετά απο έφεση εισαγγελέα, θα δικαστώ πάλι για την ανάρτηση που έκανα για τον ΣΚΑΪ. (Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης). Θέλουν να μας τσακίσουν με δεκάδες δικαστήρια και ποινές. Την απάντηση θα την πάρουν και σύντομα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης.

«Τον ΣΚΑΪ θα τον κάψουμε. Σήμερα, αύριο, σε δέκα χρόνια, δεν ξέρω», είχε γράψει το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας, γεγονός που είχε προκαλέσει την παρέμβαση του εισαγγελέα.

H ανάρτηση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουβίκωνας ηγετικό στέλεχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ