Ο Κάρολος ποζάρει με τα εγγόνια του και τις νύφες του -Πιο πονηρός και από την Σάρλοτ ο Λούις [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Κάρολος ποζάρει με τα εγγόνια του και τις νύφες του -Πιο πονηρός και από την Σάρλοτ ο Λούις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια οικογενειακή φωτογραφία, με τα δυο παιδιά του, τις συζύγους τους, τα τρία του εγγόνια και φυσικά την σύζυγό του Καμίλα, γιόρτασε τα 70α γενέθλιά του ο πρίγκιπας Κάρολος.

Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες ότι το Ηνωμένο Βασίλειο προχωρά σε μια βελούδινη διαδοχή στο θρόνο, ο πρίγκιπας Κάρολος γιόρτασε τα 70α του γενέθλια με ένα άκρως οικογενειακό πορτραίτο και τον τρίτο στη βασιλική διαδοχή στα πόδια του.

Η οικογένεια φωτογραφήθηκε στον κήπο του Clarence House, τη βασιλική κατοικία του Καρόλου. Καθισμένοι στο παγκάκι ο Κάρολος με τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Τζορτζ αγκαλιά και η Καμίλα με την πριγκίπισσα Σάρλοτ να κάθεται δίπλα της με το ίδιο πονηρό βλέμμα όπως πάντα.

Πίσω, όρθιοι, η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Λούις, με χαμόγελο πονηρό, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ. Φυσικά, Χάρι-Μέγκαν δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν ούτε στο οικογενειακό πορτραίτο με τον πρίγκιπα να περνά το χέρι του στη μέση της δούκισσας.

Η βασιλική οικογένεια πάντως, για την περίσταση, τη λήψη της οικογενειακής φωτογραφίας δηλαδή, που έγινε στις 5 Σεπτεμβρίου, ντύθηκε... ασορτί, σε μπλε-γαλάζιο-άσπρο. Ολοι τους διαφορετικά, αλλά και όλοι τους αρμονικά. Φυσικά, ξεχώρισαν η Κέιτ Μίντλετον με το Alessandra Rich μίντι, πουά, φόρεμά της των 1.225 λιρών το οποίο είχε βάλει ξανά στο παρελθόν αλλά και η Μέγκαν Μαρκλ με το λιτό Givenchy φορέμα της, η οποία όταν έγινε η φωτογράφηση ήταν λίγων εβδομάδων έγκυος.

Ο Κάρολος ποζάρει με τα εγγόνια του και τις νύφες του -Πιο πονηρός και από την Σάρλοτ ο Λούις [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Κάρολος ποζάρει με τα εγγόνια του και τις νύφες του -Πιο πονηρός και από την Σάρλοτ ο Λούις [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ