Basketball Champions League: Ο Προμηθέας Πατρών «άλωσε» και την Λιθουανία [βίντεο] - iefimerida.gr

Basketball Champions League: Ο Προμηθέας Πατρών «άλωσε» και την Λιθουανία [βίντεο]

Φωτογραφία: BasketballChampionsLeague
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Προμηθέας Πατρών απέδρασε με τεράστιο «διπλό» από την Λιθουανία, επιστρέφοντας στις ευρωπαϊκές νίκες και βελτιώνοντας σε 5-1 το ρεκόρ του στον Δ' όμιλο.

Οι Αχαιοί επικράτησαν με ανατροπή, 83-82, της Νεπτούνας Κλαϊπέντα, για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, παίζοντας κόντρα σε προγνωστικά και... διαιτησία. Στον αντίποδα, οι Λιθουανοί υπέστησαν την 3η ήττα τους.

Ο Τέρελ Παρκς πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με την φανέλα του Προμηθέα, ο Χρήστος Σαλούστρος ήταν εξαιρετικός, ο Νίκος Γκίκας στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα ανέλαβε δράση και οι Ριόν Μπράουν και Λεωνίδας Κασελάκης ήταν ψύχραιμοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά "δραπέτευσε" από την Κλαϊπέντα κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για να πάρει την πρόκριση στην β' φάση του Basketball Champions League και το... τρένο της μετά την στάση στο Στρασβούργο επανήλθε στις ράγες.

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 36-34, 55-57, 82-83

ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ (Μακσβίτις): Ντελινινκάιτις 23 (5/9 τρίποντα), Γκραντ 18 (16 ριμπάουντ, Ολισεβίτσιους 8, Γουίβερ 9 (1), Γουίλιαμας 7 (1), Νταμβράουσκας 2, Γκαλντίκας 2, Κισιέλιους 3, Μασιούλις 8, Μικαλάουσκας, Σλαβίνσκας 2.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (ΓΙΑΤΡΑΣ): Μπράουν 16 (1), Γκίκας 11 (3), Κασελάκης 5 (1), Λίποβι 2, Σαλούστος 12 (10 ριμπαόυντ), Κατσίβελης 5, Μέιερ 12 (4/8 τρίποντα), Παρκς 18 (8 ριμπάουντ), Τσαϊρελης 2.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ