Θεσμοθετείται η δωρεάν μετακίνηση των ενστόλων με τα μέσα μεταφοράς - iefimerida.gr

Θεσμοθετείται η δωρεάν μετακίνηση των ενστόλων με τα μέσα μεταφοράς

Δωρεάν μετακίνηση των ένστολων με τα ΜΜΜ (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δωρεάν μετακίνηση όλων των ένστολων, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, με τα ΜΜΜ, (Μετρό, λεωφορεία κ.λ.π.), ανακοίνωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη.

Η κα Γεροβασίλη συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, στο γραφείο της, όπου και συζητήθηκαν διεξοδικά τα αιτήματά τους, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπογραφεί η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) και πλέον θα δοθούν κάρτες στους ένστολους για να χρησιμοποιούν και «με το νόμο» δωρεάν τα Μέσα Μεταφοράς.

Σημειώνεται ότι η δωρεάν μεταφορά των αστυνομικών και πυροσβεστών με τα ΜΜΜ ήταν πάγιο αίτημα των συνδικαλιστικών ενώσεων.

Τις επόμενες μέρες η κα Γεροβασίλη θα έχει συνάντηση και με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ