Ο Μητσοτάκης καλωσορίζει Τατσόπουλο-Πανούτσο: «Η διεύρυνση της ΝΔ συνεχίζεται δυναμικά» - iefimerida.gr

Ο Μητσοτάκης καλωσορίζει Τατσόπουλο-Πανούτσο: «Η διεύρυνση της ΝΔ συνεχίζεται δυναμικά»

Κυριάκος Μητσοτάκης (Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τη διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας με την επιλογή ένταξης του Πέτρου Τατσόπουλου και Αντώνη Πανούτσου στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, μέσω Twitter, καλωσορίζει τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια του κόμματος να αλλάξει η χώρα.

«Η διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται δυναμικά και σήμερα σηματοδοτείται με τη συμπόρευση του Πέτρου Τατσόπουλου και του Αντώνη Πανούτσου στην παράταξή μας. Τους καλωσορίζω στη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την Ελλάδα. Μαζί μπορούμε», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται δυναμικά και σήμερα σηματοδοτείται με τη συμπόρευση του Πέτρου Τατσόπουλου και του Αντώνη Πανούτσου στην παράταξή μας. Τους καλωσορίζω στη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την Ελλάδα. Μαζί μπορούμε. pic.twitter.com/5bJ2bX1lv6

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ