Λαμία: Εσκασε λάστιχο ημιφορτηγού και τούμπαρε στην εθνική οδό -Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός - iefimerida.gr

Λαμία: Εσκασε λάστιχο ημιφορτηγού και τούμπαρε στην εθνική οδό -Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός

Το βαν ανετράπη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροχαίο με εκτροπή - ανατροπή επαγγελματικού αυτοκινήτου, σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 6 το απόγευμα της Τρίτης στο 212ο χμ. της Εθνικής Οδού Λαμίας - Θεσσαλονίκης.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την έξοδο για Λαμία. Σύμφωνα με πληροφορίες, έσκασε το λάστιχο του λευκού βαν με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τον έλεγχο και να χτυπήσει αρχικά στις προστατευτικές μπάρες πριν ανατραπεί στο οδόστρωμα.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, πριν την έξοδο για Λαμία.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε δίπλα του ή πίσω του κάποιο αυτοκίνητο, ενώ και ο οδηγός του βαν τη γλύτωσε με γρατζουνιές.

Έσκασε το λάστιχο του λευκού βαν και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο.

Στο σημείο επενέβη αρχικά πλήρωμα της Άμεσης Δράσης Λαμίας μέχρι να φτάσει η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων. Είναι άξιο αναφοράς ότι οι οδηγοί που ακολουθούσαν - κυρίως επαγγελματίες - και σχημάτισαν ουρά χιλιομέτρων, άφησαν ανοιχτή τη ΛΕΑ προκειμένου να εξυπηρετηθεί η κίνηση των αστυνομικών οχημάτων και του ασθενοφόρου. Λίγο μετά τις 18:15 δόθηκε στην κυκλοφορία το ένα ρεύμα.

Στο σημείο επενέβη αρχικά πλήρωμα της Άμεσης Δράσης Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμία Βαν τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ