Η βράβευση των καλύτερων - iefimerida.gr

Η βράβευση των καλύτερων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυλαία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με τη βράβευση των πρωταγωνιστών της φετινής διοργάνωσης. Μεγάλος κερδισμένος ο Ολυμπιακός, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να είναι ο MVP της χρονιάς, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο καλύτερος προπονητής και ο Ραφίκ Τζιμπούρ να έχει πετύχει το ομορφότερο γκολ. Ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Τζιμπρίλ Σισέ πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ.

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Nova βραβεύθηκαν επίσης ως καλύτεροι επιθετικοί του πρωταθλήματος οι Κέβιν Μιραλάς και Ράφικ Τζιμπούρ του Ολυμπιακού, Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού και Κώστας Μήτρογλου του Πανιωνίου.

Ως καλύτεροι μέσοι οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Νταβίντ Φουστέρ του Ολυμπιακού, Αντελίνο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ, Ντάρσι Νέτο του Άρη, Τζαμέλ Αμπντούν της Καβάλας και τέλος ο Βιθέντε Μόνχε του Ολυμπιακού Βόλου.

Ως καλύτεροι Αμυντικοί Γιάννης Κοντοές του Πανιωνίου, Καλιφά Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου, Πάμπλο Κοντρέρας του ΠΑΟΚ, Λουκάς Βύντρα του Παναθηναϊκού, Τραϊανός Δέλλας της ΑΕΚ και Αβραάμ Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού.

Και ως καλύτεροι τερμαφύλακες της χρονιάς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος του Ηρακλή και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε ειδική μνεία στους Παναγιώτη Μπαχράμη και Ολουμπάγιο Αντεφέμι που έχασαν άδικα τη ζωή τους φέτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ