Κατηγορούν την κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ για πλιάτσικο -Τι απαντά [εικόνες] - iefimerida.gr

Κατηγορούν την κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ για πλιάτσικο -Τι απαντά [εικόνες]

Η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πλιάτσικο κατηγορούν την κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Αλέκ Μπάλντουιν, Αιρλαντ.

Η νεαρή, που κατηγορείται για πλιάτσικο από σπίτι που είχε παραδοθεί στις φλόγες στο Μαλιμπού, απαντά πως όλα όσα ισχυρίζονται είναι ψευδή.

Το 23χρονο μοντέλο πόσταρε στα social media τον διάλογο με τον αστυνομικό που της απαγόρευσε να μπει στο ίδιο της το σπίτι.

«Χθες πέρασα όλη την ημέρα προσπαθώντας να επιστρέψω στο σπίτι μου στο Μαλιμπού για να πάρω μερικά προσωπικά αντικείμενα πριν ενταθούν περαιτέρω οι ήδη θυελλώδεις άνεμοι», αναφέρει η Αιρλαντ και πρόσθεσε: «Ενας αστυνομικός μου μπλόκαρε την πρόσβαση στο Μαλιμπού, γιατί δεν είχα πάνω μου ταυτότητα ή κάτι που να πιστοποιεί τη διεύθυνσή μου. Δεν φτάνει που ήταν μ@λ@κας, δεν είχε κανένα λόγο να μας κατηγορήσει για πλιάτσικο. Απείλησε να μας συλλάβει εάν δεν τον αφήναμε ήσυχο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

draw me like one of your French rolls ? @kat_in_nyc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) στις 16 Οκτ, 2018 στις 1:14 μμ PDT

«Κατανοώ ότι έκανε απλά τη δουλειά του. Αλλά τέτοιες στιγμές όταν κάποιοι άνθρωποι χάνουν τους συνανθρώπους τους και τις περιουσίες τους θα έπρεπε να δείχνει λίγη κατανόηση. Να είναι ευγενικός και να μας βοηθήσει», τόνισε.

Οπως δήλωσε, το σπίτι της μητέρας Κιμ Μπάσιντζερ κάηκε ολοσχερώς. «Τόσοι φίλοι και φίλοι των γονιών χάνουν τα σπίτια τους στη φωτιά. Η μαμά μου και ο σύντροφός της έχασαν το σπίτι τους στο Μαλιμπού. Ευτυχώς που είναι σώοι ασφαλείς», είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@tizianolugli ♥️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) στις 30 Οκτ, 2018 στις 3:27 μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ