Ζωή σε Πολάκη: Το κανίς του Τσίπρα να ξέρει ότι τα δικαστήρια στέλνουν και φυλακή - iefimerida.gr

Ζωή σε Πολάκη: Το κανίς του Τσίπρα να ξέρει ότι τα δικαστήρια στέλνουν και φυλακή

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο οποίος την αποκάλεσε «Μαρία Αντουανέτα» έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους.

Η κ. Κωνσταντοπούλου που χαρακτήρισε αρχικά τον Παύλο Πολάκη «κανίς του Τσίπρα» και τον Αλέξη Τσίπρα «κανίς του Τραμπ» με νεότερη ανάρτησή της «ζητά συγγνώμη από τα έξυπνα τετράποδα» αναρτώντας παράλληλα και μια φωτογραφία ενός κανίς.

«Το κανίς του Τσίπρα ασχολήθηκε χωρίς να ασχοληθεί… Να ξέρετε ότι τα Δικαστήρια στέλνουν και φυλακή. Όχι για την ανορθογραφία. Για τους θανάτους, τις μίζες, την προδοσία, το ξεπούλημα της χώρας. Υπάρχουν πάντα και τα ελικόπτερα. Ζητώ συγγνώμη από τα έξυπνα τετράποδα» σημειώνει η κ. Κωνσταντοπούλου.

Η ανάρτηση Κωνσταντοπούλου

Το κανίς του Τσίπρα ασχολήθηκε χωρίς να ασχοληθεί…
Να ξέρετε ότι τα Δικαστήρια στέλνουν και φυλακή. Όχι για την ανορθογραφία.
Για τους θανάτους, τις μίζες, την προδοσία, το ξεπούλημα της χώρας.
Υπάρχουν πάντα και τα ελικόπτερα.
Ζητώ συγγνώμη από τα έξυπνα τετράποδα ;) #Πολλάκης pic.twitter.com/8qbtNZHQn7

Νωρίτερα ο κ. Πολάκης απαντώντας στους χαρακτηρισμούς της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Σκάι περί «αγράμματου υποκειμένου» που παραμένει στην κυβέρνηση παρά τις δηλώσεις του για τους νεκρούς στο Μάτι και τα όσα είπε περί ανάγκης παρέμβασης της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, είπε:

«Ο,τι και να πεις Μαρία Αντουανέττα του «δικαστικού δρόμου προς το σοσιαλισμό» δεν θα ασχοληθώ μαζί σου....σου φτάνει η προβολή απο το σκάι-ξεφτίλες....ειναι υπεραρκετή αυτοδιαπόμπευση ...συνέχισε...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολάκης Κωνσταντοπούλου κανίς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ