Τετ α τετ Τσίπρα με Μεντβέντεφ και Αλ Σίσι στο Παλέρμο - iefimerida.gr

Τετ α τετ Τσίπρα με Μεντβέντεφ και Αλ Σίσι στο Παλέρμο

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ/ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνομιλίες με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ και τον Φατάχ Αλ Σίσι είχε ο Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της διεθνούς διάσκεψης για τη Λιβύη, στο Παλέρμο.

Ο πρωθυπουργός συζήτησε με τον Ρώσο ομόλογό του για την οικονομική συνεργασία των δύο χωρών, ενόψει της επίσκεψης Τσίπρα στη Μόσχα, αλλά και για την κατάσταση στη Λιβύη.

Επιπλέον, είχε εκτενή συνομιλία με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για περαιτέρω αποσταθεροποίηση της Λιβύης και για την ενεργό ανάμειξη τρίτων κρατών στην χώρα. Παράλληλα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, συζητήθηκε και ο ρόλος της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά την επόμενη περίοδο, σε σχέση με τη Λιβύη.

Σημειώνεται ότι ο Αλ Σίσι ήταν σήμερα στο Παλέρμο για συνομιλίες, αλλά δεν πήρε μέρος στις εργασίες της επίσημης συνόδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ