Βενιζέλος: Απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ

Γιώργος Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «τέλος των πλαστικών και ψευδεπίγραφων εκλογών» ανήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, τόνισε επίσης πως τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ θα ανατεθούν σε διεθνή ελεγκτική εταιρεία.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έκανε μία εκτενή αναφορά στην ανάγκη δημιουργίας -ξανά-, της σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στα κόμματα και τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό αναγνώρισε πως υπάρχει όπως είπε, μία γενικευμένη απαξίωση και μία αντιβουλευτική διάθεση, η οποία ολισθαίνει σε αντικοινοβουλευτική διάθεση.

Στην συνέχεια μιλώντας για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «αν δεν υπήρχε η κρατική χρηματοδότηση, σε αυτή τη φάση της κρίσης, θα αναγκαζόμασταν να υποχωρήσουμε έναντι των ακραίων πολιτικών δυνάμεων ή να καταφύγουμε σε αδιαφανείς οικονομικούς πόρους».

Επίσης ανήγγειλε πως προκειμένου να τηρηθούν όλοι οι κανόνες διαφάνειας, τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, θα ανατεθούν σε διεθνή ελεγκτική εταιρεία.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο τέως πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι υποψήφιος, στην Ά' Θεσσαλονίκης, καθώς και στον νομό Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ