ΚΙΝΑΛ: Η Δικαιοσύνη πρέπει να θωρακιστεί -Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ανοχή στις «συλλογικότητες» - iefimerida.gr

ΚΙΝΑΛ: Η Δικαιοσύνη πρέπει να θωρακιστεί -Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ανοχή στις «συλλογικότητες»

Το σήμα του ΚΙΝΑΛ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της δεν εκφοβίζονται, ούτε τρομοκρατούνται από τους εχθρούς της κοινωνίας και της Δημοκρατίας» επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής σχολιάζοντας την επίθεση σε βάρος του Ισίδωρου Ντογιάκου.

Σε δήλωσή του ο υπεύθυνος κοινοβουλευτικού τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης του ΚΙΝΑΛ, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, δήλωσε:

«Είμαστε σταθερά δίπλα σε όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που επιτελούν ευσυνείδητα το καθήκον τους σε αντίξοες συνθήκες.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ οφείλουμε να θωρακίσουμε τη Δικαιοσύνη και τους θεσμούς της.

Η Κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει άμεσα στην διαλεύκανση αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, αλλά οφείλει ταυτόχρονα να εγκαταλείψει την ένοχη ανοχή που επιδεικνύει απέναντι στις «συλλογικότητες με τις οποίες διαλέγεται» και να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ